Du er her: NyhederForside Download Links Guider Forklaringer Noter FAQ Om Digifile.dk
Nu kan du prøve Windows 8
01/03-2012, 09:45

Microsoft har frigivet Windows 8 Consumer Preview, som er en beta-udgave af deres nye operativsystem. Alle der har lyst til at afprøve det seneste skud på stammen kan hente det på windows.microsoft.com.

Det er som sagt en ufærdig udgave, så det kan indeholde fejl, og der kan stadig nå at komme ændringer til det færdige produkt.

Vær opmærksom på at hvis man installerer oveni sit nuværende system vil man ikke kunne genskabe sit gamle system igen, uden at skulle formatere og geninstallere. Det anbefales derfor at installere på en computer der er beregnet kun til formålet, eller på en virtuel maskine.


Kilde: http://www.comon.dk/art/214385/her-kan-du-hente-windows-8-consumer-preview


Læs flere nyheder

Kommentarer:

#1: Admin | 03/03-2012 09:45
Nu har jeg leget lidt med Windows 8 Consumer Preview, og mit første indtryk er ikke godt. Deres nye Metro-brugerflade er den værste gang rod jeg længe har set. Det er, som de også selv siger, tænkt til tablets, hvilket tydeligt skinder igennem. Det virker sikkert også fint til denne platform, men til en desktop-computer hører det ingen steder hjemme.

Man kan stadig få skrivebordet frem så det ligner det gode gamle windows man kender. Med den undtagelse at start-knappen mangler, og i stedet er erstatet af en genvej tilbage til metro-startskærmen. Det betyder at alle genveje til ens programmer skal ligge og rode på ens skrivebord, eller lægges som apps-genveje på metro-startskærmen. En anden detalje som er værd at bide mærke i, er det "nye" menusystem, ribbon, som også kendes fra office 2007 og op efter, nu er standard i alle stifinder-vinduer. Det er selvfølgelig en smagssag om man kan lide dette, men undertegnede synes ikke godt om det.

Til sidst vil jeg gerne give en virtuel lussing til microsoft for at fjerne muligheden for at kunne deaktive metro-brugerfladen. I den første Consumer Preview, har jeg læst mig til, at det var muligt. Men microsoft er åbenbart så glade for deres nye idé, at den skal tvinges ned over hovederne på deres kunder. Det er ikke i orden, og jeg håber virkelig at det i den endelige udgave af windows 8 bliver muligt at tilpasse systemet så erfarne brugere kan bruge deres tid på at arbejde ved computeren i stedet for at famle rundt i blinde i det tågede metro-univers.

Det var min mening om windows 8, og som I nok kan høre er jeg ikke imponeret. Og efter hvad jeg kan læse mig til rundt om på nettet, så er jeg ikke den eneste. Jeg kan kun referere til denne video hvor en systemadministrator opdager at der i nattens mulm og mørke er blevet installeret windows 8 på hans computer, og hans reaktion er "Is there a proffessional version of this, without this bullshit". http://www.youtube.com/watch?v=B4VtNLl6Ca4Tilføj en kommentar: (Regler)
Navn: (Valgfrit)


Antispam:
(Slip for spamkontrollen - opret dig som bruger)

Hvilken farve har sne?


Opret ny bruger
Glemt din adgangskode?
Copyleft 2021 Digifile.dk | Ansvar | Kontakt