Du er her: NyhederForside Download Links Guider Forklaringer Noter FAQ Om Digifile.dk
Brug Dropbox med omtanke
11/04-2011, 20:17

Sikkerhedseksperten, Derek Newton, advarer mod at bruge Dropbox til følsomme data. Det er simpelthen for nemt for en ondsindet person at skaffe sig adgang til filerne via Dropbox's config.db-fil som indeholder alle ens loginoplysinger.

Det kræver dog at denne person skal have fysisk adgang til maskinen i første omgang, og så kan man jo sige at der alligevel er fuld adgang til alle filerne på computeren. Men det kunne også sagtens tænkes at en trojaner ville kunne stjæle loginoplysningerne, og på den måde give adgang til Dropbox-mappen.

Den bedste måde at beskytte sine filer i Dropbox på er ved at kryptere dem, hvilket dog kan skabe problemer hvis man bruger Dropbox på tværs af forskellige platforme. Men generelt er det en god idé at kryptere følsomme data, og især hvis de bliver gemt i skyen, hvilket netop er tilfældet med Dropbox.


Kilde: http://www.comon.dk/nyheder/pas-pa-med-dropbox-1.441084.html


Læs flere nyheder

Kommentarer:

#1: Admin | 11/04-2011 20:20
Det anbefales at bruge BoxCryptor til at kryptere sin Dropbox-mappe. http://digifile.dk/download.php?id=389

Ulempen er dog at det kan give problemer hvis man bruger Dropbox på flere forskellige platforme, da BoxCrypter kun virker i Windows.

#2: Admin | 15/08-2011 23:21
Hvis man er bekymret over sikkerheden ved Dropbox, så kunne Wuala være et godt alternativ. http://digifile.dk/download.php?id=395Tilføj en kommentar: (Regler)
Navn: (Valgfrit)


Antispam:
(Slip for spamkontrollen - opret dig som bruger)

Hvilken farve har sne?


Opret ny bruger
Glemt din adgangskode?
Copyleft 2021 Digifile.dk | Ansvar | Kontakt