Du er her: NyhederForside Download Links Guider Forklaringer Noter FAQ Om Digifile.dk
Bilkas nye film er lavkvalitet.
06/09-2007, 09:47

Bilka er netop begyndt at sælge film over internettet, som vil koste omtrent 30 procent af, hvad en dvd vil koste. Men forbrugere skal heller ikke forvente samme kvalitet, skriver Politiken.

Filmene kan kun hentes ned til computeren, og den kan ikke brændes over på en dvd. Det sætter naturligvis sine begrænsninger for, hvor meget du kan få ud af filmen. Medmindre du kan sætte din computer til dit tv, kan du kun se den på den mindre computerskærm.

Det er filmselskabernes krav til sikring mod kopier, der står i vejen for at Bilka kan levere den optimale kvalitet.

Men Bilka oplyser ikke om begrænsningerne på sin hjemmesiden.

»Jeg ved ikke, om det ville give nogen mening at fortælle, at man ikke kan brænde filmen på en skive. Jeg synes ikke, man skal præsentere begrænsningerne, men snarere mulighederne for kunden«, siger Dansk Supermarkeds produktchef Henrik Pii Olesen til Politiken, som dog nu alligevel vil overveje at fortælle kunderne om forholdene.

En anden ulempe er, at opløsningen på filmene svarer til en tredjedel af kvaliteten på en dvd. Den eneste grund til at folk nok ikke vil lade sig mærke med kvalitetsforringelsen er, at filmen som regel kun vil blive set på de små computerskærme.

På sigt vil Bilka tilbyde den original dvd-kvalitet.

I dag tager det omkring to timer at hente en film med en forbindelse på omkring to megabit per sekund, men den tid vil blive tredoblet, hvis filmen var i ordentlig kvalitet.


Kilde: http://comon.dk/index.php/news/show/id=32540


Læs flere nyheder

Kommentarer:
Der er ikke nogen der har skrevet kommentarer endnu.Tilføj en kommentar: (Regler)
Navn: (Valgfrit)


Antispam:
(Slip for spamkontrollen - opret dig som bruger)

Hvilken farve har sne?


Opret ny bruger
Glemt din adgangskode?
Copyleft 2021 Digifile.dk | Ansvar | Kontakt