Du er her: NyhederForside Download Links Guider Forklaringer Noter FAQ Om Digifile.dk
Microsoft stempler Vista-købere som pirater.
27/08-2007, 18:56

I slutningen af sidste uge blev Microsofts Windows Genuine Advantage (WGA) servere ramt af et nedbrud, som medførte at legitime Vista-købere blev stemplet som pirater. Hvis det indbyggede licenstjek i Windows Vista fejler, kan det betyde, at en stor del af operativsystemets funktioner bliver deaktiveret og brugeren efterlades med et stærkt funktionsreduceret system.

Ifølge Microsoft opstod problemet natten mellem fredag den 24. og lørdag den 25. august og varede i omkring 16 timer. Microsoft mener selv, at det kun er et lille antal brugere, der er berørt af problemet.

Men konsekvensen for de brugere, der forsøgte at validere deres Vista-system i dette tidsrum, kan være dramatiske. Hvis valideringen bliver afvist, vil systemet automatisk starte en nedtælling, der normalt varer 30 dage, og derefter fjernes den grafiske Aero-brugerflade og mange andre elementer.

Derefter er det vigtigt, at man går ind på WGA-hjemmesiden igen og gennemfører en ny validering, hvorefter systemet skal genstartes.

Det er ikke første gang, Microsoft har problemer med WGA, som blev indført allerede under Windows XP.


Fjern WGA fra Windows XP


Kilde: http://comon.dk/index.php/news/show/id=32395


Læs flere nyheder

Kommentarer:
Der er ikke nogen der har skrevet kommentarer endnu.Tilføj en kommentar: (Regler)
Navn: (Valgfrit)


Antispam:
(Slip for spamkontrollen - opret dig som bruger)

Hvilken farve har sne?


Opret ny bruger
Glemt din adgangskode?
Copyleft 2021 Digifile.dk | Ansvar | Kontakt