Du er her: NyhederForside Download Links Guider Forklaringer Noter FAQ Om Digifile.dk
Tele2 misbrugt i phishing-angreb.
14/03-2007, 21:29

Omkring 100.000 danskere blev mandag aften udsat for et phishing-forsøg af russiske hackere.

Med en mail, der udgav sig for at være fra Tele2, forsøgte russerne at lokke modtagerne ind på en hjemmeside. Hjemmesiden indeholder ondsindet software, der potentielt kan afsløre personlige informationer fra brugerens computer. Mailen er sendt til kunder hos flere forskellige internetudbydere.

Den pågældende mail lader til at være afsendt fra e-mail-adressen arbejder@tele2.dk. I selve mailen er der et link til hjemmesiden www.arbejder.net/1010 (Domænet er ikke længere aktivt).

»Ingen kan desværre beskytte sig mod svindel, men når det sker, gælder det om at handle hurtigt. Denne gang var det desværre Tele2’s navn, der blev misbrugt. Vi har kontaktet vores kunder via mail for at gøre dem opmærksom på svindlen og opfordrer alle til at udvise forsigtighed, når de modtager mistænkelige mails,« siger juridisk direktør i Tele2, Jens Breüner.

Tele2s juridiske direktør mener, at firmaet har gjort alt for at begrænse skaderne, men han kan ikke udelukke, at enkelte modtagere har besøgt den pågældende side. Han opfordrer personer, der er kommet til at klikke på linket i mailen, at scanne computeren med et antivirusprogram. Hvis du er i tvivl, om en mail stammer fra Tele2, kan du kontakte selskabet telefonisk.

Tele2 har anmeldt phishing-angrebet til politiet.


Kilde: http://comon.dk/index.php/news/show/id=30365


Læs flere nyheder

Kommentarer:
Der er ikke nogen der har skrevet kommentarer endnu.Tilføj en kommentar: (Regler)
Navn: (Valgfrit)


Antispam:
(Slip for spamkontrollen - opret dig som bruger)

Hvilken farve har sne?


Opret ny bruger
Glemt din adgangskode?
Copyleft 2021 Digifile.dk | Ansvar | Kontakt