Du er her: NyhederForside Download Links Guider Forklaringer Noter FAQ Om Digifile.dk
Lav en clean install af Vista med en upgrade pakke.
05/02-2007, 09:20

Som de fleste her sikkert ved, har Microsoft en lang tradition for at udbyde såvel fulde versioner af Windows, såvel som opgraderingsversioner.

Der er sikkert også flere som ved, at man har mulighed for at installere Windows Vista uden produktnøgle, og dernæst prøve det i 30 dage.

Men hvad alle nok ikke ved er, at man kan foretage denne 'prøveinstallering' med en upgrade-cd, for derefter at opgradere sin 'prøveinstallering', og i denne anden installering indtaste sin upgrade produktnøgle, og derefter få aktiveret Vista. På denne måde kan det lade sig gøre, at lave en Vista installation med en upgrade version, uden at have en ældre version af Windows installeret.

At dette kan lade sig gøre, skyldes at Microsoft ønsker at lade folk prøve de forskellige udgaver, inden de foretager et endeligt valg, og har gjort det muligt at opgradere fra alle Windows versioner efter Windows 2000, inkl. Vista selv.

www.winsupersite.com er der en nærmere gennemgang af processen. Man skal være opmærksom på, at selv om denne metode gør det muligt at nøjes med en upgrade version, til at udføre hvad der reelt er en fuld installation, skal man stadig have en gyldig licens af en ældre Windows version, for at dette er lovligt.


Kilde: http://newz.dk/forum/item/68910


Læs flere nyheder

Kommentarer:
Der er ikke nogen der har skrevet kommentarer endnu.Tilføj en kommentar: (Regler)
Navn: (Valgfrit)


Antispam:
(Slip for spamkontrollen - opret dig som bruger)

Hvilken farve har sne?


Opret ny bruger
Glemt din adgangskode?
Copyleft 2021 Digifile.dk | Ansvar | Kontakt