Du er her: LinksForside Download Links Guider Forklaringer Noter FAQ Om Digifile.dk
.: Linux distributioner
Hvad er Linux?
CrunchBang Linux 1602 besøg
Kommentarer (0)
Vis
CrunchBang Linux, som er baseret på Ubuntu, er en velegnet distribution til netbooks og mindre laptops, da den ikke kræver de store ressourcer, og er designet til at bruge meget lidt skærmplads.
Dappix 1740 besøg
Kommentarer (0)
Vis
Dappix er den helt danske udgave af Knoppix. Denne distribution kører fra en Live CD, og er god til dem der lige vil prøve Linux og se hvad det er for en størrelse.
DistroWatch 916 besøg
Kommentarer (0)
Vis
Oversigt over de mest udbredte Linux-distributioner.
Fadora 1473 besøg
Kommentarer (0)
Vis
Fedora er den gratis udgave af Red Hat, og indeholder en stor programpakke.
Instant Server 1317 besøg
Kommentarer (1)
Vis
Med Instant Server kan du låne en virtuel Linux server gratis i 35 minutter. Med 2 museklik er du klar til styre den virtuelle Ubuntu-box i terminal-kommandolinien som du tilgår via din browser, eller SSH. Når tiden er udløbet bliver serveren lukket ned, og du må starte forfra i en frisk nyinstalleret virtuel maskine.

Vil man bruge serveren længere end 35 minutter må man betale. Men kan man nøjes med den gratis tildelte tid, er det en nem måde at teste småting i Linux på, uden selv at skulle til at sætte en maskine op.
Kubuntu 1494 besøg
Kommentarer (0)
Vis
Kubuntu er det samme system som Ubuntu, blot med brugerfladen KDE.
Linux Mint 1511 besøg
Kommentarer (0)
Vis
Linux Mint er en distribution som bygger på Ubuntu, og som er god til nybegyndere. Den kan køres som en Live CD, og kan derfra installeres på harddisken med et enkelt klik.
lubuntu 1014 besøg
Kommentarer (0)
Vis
lubuntu er en letvægts-udgave af Ubuntu, og har brugerfladen LXDE. Den er utrolig velegnet til ældre PC'ere som ikke har så mange kræfter.
Mandriva 1601 besøg
Kommentarer (0)
Vis
Mandriva, som før hed Mandrake, er en af de få store Linux distributioner som stadig er gratis, og er samtidig også den mest udbredte. Den indeholder en stor programpakke som ikke kræver den store tekniske indsigt for at installere.
openSuSE 1882 besøg
Kommentarer (0)
Vis
openSuSE er den gratis udgave af SuSE fra Novell, og indeholder en stor programpakke. openSuSE kommer både med brugerfladen KDE og Gnome, og egner sig godt til dem som ellers er vant til Windows.
Ubuntu 1431 besøg
Kommentarer (0)
Vis
Ubuntu er rigtig god til nybegyndere. Den kan køres som en Live CD, og kan derfra installeres på harddisken med et enkelt klik. Eller man kan installere Ubuntu som et program under Windows, og have de to styresystemer kørende side om side.
Sådan kommer du i gang med Ubuntu.
Zorin OS 1108 besøg
Kommentarer (0)
Vis
Zorin OS er en rigtig god distribution at starte med hvis du kommer lige fra Windows, og skal prøve kræfter med Linux for første gang. Den bygger på Ubuntu hvilket gør det forholdsvis let at finde hjælp på nettet.

Opret ny bruger
Glemt din adgangskode?
Copyleft 2021 Digifile.dk | Ansvar | Kontakt